onsdag 28 oktober 2009

Snart jul


Ja, tänk att det snart är jul men först ska det vara Halloween och Alla Helgonsdag och strax därefter är det Farsdag men sen, då kommer Julen.

Jag brukar vara jätteglad i julen och längtar ända från oktober på att butikerna ska plocka fram allt julpynt men inte i år. Kanske lika bra det, så blir det inte så dyrt *ler*


Har nyss varit i Norrköping och hade en tanke om att titta runt på Gallerian där och kanske hitta något nytt och kul men det blev inget Gallerianbesök. Det var skönare med en lugn kväll på hotellrummet.

2 kommentarer:

  1. Visst är det mysigt med förberedelserna fram till jul;) Jag brukar ta fram precis ALLTING till första advent, ja inte julgranen dock men den tar jag å andra sidan fram till ungefär 2-3 advent;) Jag har en plastgran så det går så bra så bra. Det är så mysigt tycker jag att ha det framme såpass länge för då är man så f..annat trött på allt vad julpynt heter så när januari kommer så bara längtar man att ta bort "skiten". Ni verkar ha haft en jobbig helg i Norrköping. Tur att du är hemma igen då;-)

    SvaraRadera
  2. Missade att du skrivit. Jadu, man var allt lite orolig inför förhandlingarna men det gick alldeles utmärkt.

    Jag plockar också franm det mesta pyntet till 1:a advent och precis dom du, så är det så skööönt att ta bort allt när det nya året startat.

    SvaraRadera