tisdag 13 april 2010

Nu går det med stora steg...

Nu är det inte sååå långe kvar tills vi slipper snön. Ok jag kanske är lite väl optimistisk men solen lockar fram dessa drömmar.
Jag gjorde en liten tripp med kameran i handen och titta bara..
Någon lust att sätta mig här, har jag inte. Det skulle nog bli rätt kallt om stjärten:)Min stig till uteplatsen. Hmm, det är ganska djup snö fortfarande men men..
En titt ut över en del av trädgården visar snö och åter snö men det dröjer inte länge nu...Ni hör så positiv jag är nu:))Rhoddorna syns nu ovan snönDet lilla röda krysset visar aurikeln och runt om finns små tussar av primulor. De kommer alldeles strax att visa sina blommor. Dom är helt fantastiska på att vara snabba att få knoppar.Här syns dillpionens små spjut. Synd att solen låg på så bilden blev så ljus.

2 kommentarer:

  1. Joodu jag ser på spåren att det går med stora stege. Här i lövsjö börjar delar av gräsmattan vara snöfri. Plattgången förbi tvättlinan ner mot växthuset är bar. Nu kan man hänga tvätt barfota! gurkeva

    SvaraRadera
  2. Så härligt att du har barmark på något ställe i alla fall;) Det är också som du säger det går såå fort när det väl börjar. Hoppas att du inte behöver vänta länge:)) Ha det gott/Monne

    SvaraRadera