lördag 17 mars 2012

Våren är på gång

Jaa, tänk att det faktiskt är så att våren är på gång på riktigt. Helt underbart. Fåglarna kvittrar och letar sin make/maka och snön sjunker lite för varje dag. Välkommen du ljuvliga efterlängtade vår. Just nu, medan jag väntar på att snön ska försvinna och de första vårblomstren ska visa sig, har jag skaffat mig ett spännande jobb - vi har skaffat oss en valp.
Lille Hakon är en grå schäferhane som i morgon är 11 veckor. Det är en riktig liten vilde med sylvassa tänder - som sätter avtryck på mina händer. Det är 16-17 år sedan vi hade en valp sist, så jag är rätt mycket ringrostig men jag vet ju att dom där rakbladen han har i munnen, dom kommer snart att vara ett minne blott och jag längtar tills dess *ler* Gissa vad jag fick som avslutningsgåva av Höga Kusten Fritidsodlare (där jag var sekreterare)...jo, jag fick blommor och ett presentkort hos Larz Danielsson. Det var superkul *ler* Jag har även lämnat Alfredshems styrelse och fick blommor där med. Nu är jag bara sekreterare i STA Ångermanland och det känns bra. Jag behöver ju ägna den litte lurvige en hel del tid och dessutom är vi ett gäng på sju stycken som samlas och lär oss mera om uttal o betoning av de vetenskapliga växternas namn och DET är jätte intresant.

3 kommentarer:

 1. Hejsan Bitte!
  Ja, det är helt underbart att snön sakta men säkert smälter bort och våren är på väg.
  Vilken supersöt hundvalp :=)
  Att det är fullt upp med en ny liten fyrbent bebis förstår jag allt.

  Presentkort hos Larz var en riktigt bra avskedsgåva. Det lär inte vara några svårigheter att hitta spännande växter att köpa.

  Önskar dig en fin helg!

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar liten bebis ni skaffat er:)) Du kommer med andra ord att ha fullt upp nu inför vårsäsongen:)) Ha det gott och pussa bebisen från mig/Monne

  SvaraRadera
 3. Tänk innan jag fått Hakon att fatta att mattes rabatter är tabu...Jösses

  SvaraRadera