onsdag 31 mars 2010

Undrar när snön försvinnerKommer snön att försvinna innan midsommar? Det ser inte lovande ut om man tittar på bilden men titta på nästa bild som är från förra året i april.Det ser inte lovande ut men jag kan lova, att det blev snöfritt och jag hann kratta innan sista april...det är alltså inte omöjligt i år:))

Idag har jag skolat om tomaterna och tittat till sådderna. Jag trodde att det var godnatt med mina grässådder, eftersom jag hade glömt bort dom. När jag "hittade" dom bakom gardinen i TV-rummet, var krukorna snustorra men i två av krukorna är det grönt nu. Ibland har man tur.

6 kommentarer:

 1. Fy bubblan vad mycket snö! Här är det 25 grader varmt och solen gassar från en molnfri himmel:)) Nä, inte då - här är visserligen snöfritt men det regnar och har gjort det hela dagen:( Men det är april i morgon:)) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Du höll på att ge mig en infarkt med dina 25 grader varmt hihihi Galenpanna, det är i morrn du ska luras:))

  SvaraRadera
 3. Åååå vad mycket snö du har! Vackert är det ;-))
  Glad Påsk
  Birgitta

  SvaraRadera
 4. Ja, massor av snö har vi men nu går vi mot våren och snart är det dags att öppna växthuset för säsongen. Trevlig Påsk!

  SvaraRadera
 5. wooooow va häääääliiiit mä snön du har kvar tant Bitte :)
  här ä snöfritt å vår å vårkänslorna är på topp :)
  pössen från Youki

  SvaraRadera
 6. Sen i går har snön sjunkit ihop med 10cm här i Lövsjö. Jag har en pall under tvättlinan snön gick upp till stitsen förut. Blir det kallt nu så blir det nog jättehård skare. gurekva

  SvaraRadera