måndag 23 augusti 2010

Dagliljornas sommar


H.Jack Randall. Gillar färgen.

Denna sommar eller kanske det var den torra varma våren, vilketsom så har det visat sig vara dagliljornas drömsommar.
Alla dagliljor har blommat, blommar just nu eller har knoppar för blomning inom de snaraste.
Helt fantastiskt att få gå runt och njuta och glädjas över dagisar som man aldrig sett blomma förut.
Sommaren så här långt, har varit extremt het och kvalmig. Visst har det regnat många mm ibland men det har ändock varit snustorrt 5 cm ner i jorden.

Denna lilla sötnos är jag jätteglad i. Det är H.Frosted Wintage RafflesH.Her Majesty´s Wizard blommar så fantastiskt.H.Moonlit Masquerade har blommat fint varje sommar. Den köpte jag efter att ha sett den på amerikanska dagliljesällskapets hemsida för säkert 6 år sen.Nu får det räcka för ikväll men jag kanske tar mig tid att skriva i morgon med och isåfall kommer mera av min daglijeblomning. Jag är ingen samlare men köper allt eftersom jag ser en "måste ha" daglija...å sådana ser man tyvärr ofta:))

2 kommentarer:

  1. Tjänare, vad den var läcker H. 'Frosted Wintage Raffles' Jag har precis samma problem som du jag köper bara sådana som jag "måste" ha:)) På två veckor har jag köpt/fått 12 st fniss. Ha det gott/Monne

    SvaraRadera
  2. hihihi ja du är härlig du Monne:)) Jag har inte varit någonstans där det funnits några nya dagliljor så det har inte blivit några inköp för mig.

    SvaraRadera