torsdag 2 december 2010

Eld, värme och sprakande färg

Jag antar Lindas utmaning. Du hittar den på http://Trädgårddraken.blogspot.com
Egentligen var det hos Helen http://helenstrdgrd.blogspot.com/ jag såg utmaningen.
Nåväl, utmaningen gällde eld, värme och sprakande färg så då har jag letat bland mina bilder och hittat detta.Jag har ingen egen brasa så det får bli denna från Rydlinge Handelsträdgård. Den har jag för avsikt att Kjell ska fixa till mig till nästa sommar. Det syns inte på bilden men den var verkligen inbjudande då vi steg av bussarna i hällande regn och möttes av denna varma sprakande eld.Dazzel får symbolisera värme

Sprakande färg får dessa stå för


4 kommentarer:

 1. Härliga bilder Bitte, den där "kaminen" är så himla snygg får nog fjäska för Göran och se om han kan fixa till något liknande till mig:))Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Yes Monne, visst måste du med ha en:) Har kommit på att man kan vika till den av papper och sen överlämna den till den käre maken men en innerlig bön:))

  SvaraRadera
 3. Ja oj vilka bra tips ! Föll också för kaminen och det där att vika den i papper först var ju finfint, mannen brukar alltid säga: gör en ritning ! Härligt eldiga blommor bjuder du också på.
  Lisa/Lisas trädgård

  SvaraRadera
 4. Tack Lisa. Kjell brukar också säga "gör en ritning" men mina ritningar blir aldrig riktigt som dom ska.. då är det lättare med en pappers-prototyp :))

  SvaraRadera