fredag 15 juli 2011

Flyttning av växter

Jag roar mig (hmm) med att flytta växter trots stekande sol. Insåg att jag gjorde en dundertabbe förra året då jag flyttade dagliljorna. Dom hamnade i den enda rabatten som faktiskt har skugga. Inte vad dagliljorna vill ha alltså. Nu har jag flyttat dagliljorna och Hostorna. Dom har fått byta plats i den mån det var möjligt. Det är helt okej att jag inte får någon dagliljeblomning nästa år. Det viktiga är att dom hamnat rätt nu :) När jag är klar med detta så är det dags för rabatterna vid infarten. Jag har i stort set bara satt ner växter där utan tanke på hur det ser ut. Nu känner jag för att ändra och ta bort de växter som inte faller mig helt i smaken.

3 kommentarer:

 1. Ja ibland får man tänka om :) snygg blogg du har föresten :) det har varit en massa krångel med bloggspot men tror nog att de har fixat till det nu :) har oxå haft problem men nu fungerar det Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Det är lätt hänt att det ibland kan bli fel, även jag har gjort den tabben och märkt att det är för lite sol lite här och där eller tvärt om.

  SvaraRadera
 3. Men varför skulle du inte få blommor nästa år? Här brukar det blomma bättre efter flytter, numera är jag noggrannare med att sätta dem högt i rabatterna, för blev det som det blev.
  Karin //

  SvaraRadera