söndag 20 november 2011

Idag kom den första snön

I natt kom den, den första snön. Nu var det väl inte så mycket, det såg mest ut som frost. Nu är den redan borta..tyvärr. Jag har inget emot lite lagom med vit pudrig snö nu men det ser ut att dröja, för just nu så regnar det. Jag har varit iväg och plockat mossa. Tar bara lite på många olika platser, så det inte ska märkas såväl. Måste göra några kransar och tänkte testa Berits (myrentedgarden.blogspot.com)tips med hopvirad tidning som stomme. Det blir kul att göra på ett nytt sätt. Var rädd om er.

3 kommentarer:

 1. Ja, lite vitt puder bara kan jag tänka mig men här är det också plusgrader och i går kväll ösregnade det:) Det är lätt att inspireras av Berits många fina pysselgrejer. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Ja, här har första snön kommit ikväll, det ligger ett tunt vitt täcke i trädgården.

  Kransstomme gjord av tidningspapper har jag gjort i många, många år. Det fick man lära sig på blomsterbutiken att göra då vi slulle binda höstkransar till försäljning.

  Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Tycker det låter skönt att snön försvann. Har fått nog de sista två vintrarna så nu hoppas jag vi slipper nästan allt vad snö heter. Kan tänka mig lite, lite över själva julhelgen :-)
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera