tisdag 1 november 2011

Dagliljor igen

Jag har insett att jag blandat ihop en del dagliljor då jag flyttade dom förra året. Var väl så säker på att jag kom ihåg vem jag tog och varifrån men inser att det blivit galet. Denna hade jag gett Pardon Me:s etikett men det är ju Daring Deception. Längtar till det blir en tre gånger större rugge och fler blommor än de 5-6 som visade sig i sommar.
Joan Senior blommade fortfarande 5 september och här ser man vad det betyder mycket vad man har för ljus vid fotandet. Den undre fotade jag i sol och då kommer inte vita blommor till sin rätt. Gillar Joan Senior för den blommar rikligt och långt in på hösten.

3 kommentarer:

 1. 'Daring Deception tycker jag också är en riktig snygging, 'Joan Senior likadant den ät faktiskt mycket snyggare än 'Gentle Shepperd' som är mer cremvit. STOOORA ruggar ska det vara av alla dagliljor eller hur:) Kram/Monne

  SvaraRadera
 2. Jag har gett upp hoppet att kunna hålla isär dom olika namnsorterna trots att jag till att börja med var så noga att jag antecknade var och vad jag planterat i pallkragarna. Men...vackra är dom allihop och visst ska det vara STORA ruggar!

  SvaraRadera
 3. Visst är dagliljor fint.
  Tyvärr fick jag gröva bort några för att få plats med nya sorter från Anette.
  Ombyte förnöjer - sägs det.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera