fredag 28 december 2012

Snart är det ett nytt årVisst känns det fantastiskt att vi snart har ett nytt trädgårdsår. Nu börjar planerandet och drömmarna om vad man ska göra under det år som kommer.
Jag har bestämt mig för att jag inte behöver några nya växter till sommaren. Ska bara dona lite lätt i trädgården. Är det fler än jag som har sådana tankar men vet precis som jag, att det inte håller *ler*
Jag fattar inte att jag ens kommer på sådana tankar, dom är ju stört omöjliga att hålla.

Snart är det dags för sådderna och jag har än inte kollat vad som ska sås, förutom det som vi i kretsens frögrupp ska så inför Sommarmötet 2014. Jag får se vad som kommer från STAs fröbeställning. Där kan ju finnas några överaskningar.

Jag tittar in här innan de nya året inträder..vi ses snart igen

6 kommentarer:

 1. Åh vad jag känner igen mig! Vi har också bestämt att i år ska vi ta det lite lugnt, absolut inte anlägga några nya rabatter eller göra några större trädgårdsjobb...men usch vad trist det är att inte ha något nytt att planera!! Planering är ju det bästa man kan roa sig med den här årstiden. Det får en att glömma tråkvädret (fast idag skiner solen och det är +-0, men då blåser det otroligt istället.
  GOD FORTSÄTTNING
  Susie

  SvaraRadera
 2. De tankarna har flimrat förbi hos mig med ska jag säga:) Jag viftade dock genast bort dem:) det får bli som det blir med både fröbeställningar, växtbeställningar och nya rabatter för det är ingen som helst idé att tro att man ska bete sig annorlunda detta året - eller? Sitter för övrigt och tittar på dagliljor:)) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Vi är alltså rätt lika överlag men vad hade jag väntat mig *ler*

  Är det dagliljor från Bourdillon du kikar på Monne?

  Ha det gott kära Ladies så ses vi snart igen...härinne åtminstone :)

  SvaraRadera
 4. Jeg glæder mig til forår, så jeg igen kan komme ud og rode i min have.
  Jeg vil hermed ønske et godt og lykkebringende nytår til dig og din familie.

  SvaraRadera
 5. Tack Landbohaven. Jag önskar dig detsamma

  SvaraRadera
 6. Äntligen går vi mot ljusare tider :=)

  Önskar dig ett Gott Slut och ett Gott Nytt Trädgårdsår!

  SvaraRadera