måndag 4 mars 2013

Fortfarande vinter men med vårkänningNu har jag stått ut med fyra månader av snö och vinter och äntligen kan jag se att våren är på väg hit. Detta, trots att vi fick 30-40 cm fluffsnö i slutet av veckan som varit.
Snödjupet är säker 70 cm fortfarande men man ser tydligt att det sjunkit. Jag vet inte djupt det var förut men bra mycket mera än nu.

Susie, vad mycket du har på gång. Hallon tror jag faktiskt att jag också ska köpa, för det är som du skrev - gott.
Helen, jag har inte tänkt på biblioteket men nu ska dom få besök av mig i hopp om att dom har Kristin Hanna.
Just nu försöker jag läsa Viveka Stern men jag tro inte att det är en författare i min smak...fast jag har bara läst några sidor så jag ska inte förkasta henne än.

Nu har HIH just haft årsmöte och jag hade inte möjlighet att ta mig ner till mötet. Avstånden är ju superstora mellan oss medlemmar. Jag ville ändå vara med på ett hörn så jag mejlade och ringde till tio av HIH medlemmarna i min närhet. Ja, det där med närhet kan väl diskuteras eftersom det är 35 mil till den ena medlemmen och två medlemmar bor drygt 15 mil från mig. Nåja, vi var iallafall 9 stycken som skickade in våra svar på årsmötets dagordning och det känns bra. Man kan ju vara aktiv även om man bor långt ifrån varandra.

Jag har bokat en resa till en av våra stora Hostasamlare, Jan Ågren i Robertsfors (Västerbotten). Resan går av stapeln den 25 juli och kanske att även George Pettersson kommer dit. Gissa om vi kommer att frossa i Hostor *ler*

I morgon har vi beställningsträff i kretsen och då får vi väl se hur ståndaktig jag är. Jag har liksom tänkt att hålla igen på inköp i sommar men men..

Nu har det blivit nåt knas för nu kommer inte bilden med som jag lägger in...jaja, det är som det är och dessutom var jag tvungen att redigera mitt inlägg för jisses vilka felstavningar jag hade.

Ta hand om er

1 kommentar:

  1. Dt var riktigt trevligt att vi i styrelsen hade kommentarerna på dagordningen från er medlemmar i norr på årsmötet i HIH, det kändes riktigt bra :) Så härligt att våren är på väg även hos er:) Ha det gott/Monne

    SvaraRadera