torsdag 28 januari 2010

En vit trädgårdNu är trädgården definitivt klädd i vinterskrud. Allt är inbäddat i gnistrande vit snö. Det är otroligt vacker och hur vackert skulle det inte vara om solen hade visat sig.
Eftersom jag vet att snön kommer att ligga kvar minst två månader till och troligen nästan tre månader, så försöker jag intala mig att jag njuter av det vita landskapet...om jag ska vara helt ärlig, så visst njuter jag lite men jag längtar mer till våren än jag njuter av snön.

Ingen gång till växthuset. Det blir att trampa upp den på nytt men jag ska inte in i växthuset förrän i början av april så det kan ju kvitta.
Så här såg det ut framför garagetGången till komposten är skottad och inte har jag tagit ett endaste spadtag eller kanske det heter skoveltag

5 kommentarer:

 1. Tvi tvi och peppar peppar men SÅ mycket snö har vi inte tack o lov:) Det har tydligen snöat rejält runt omkring oss här i västra Götaland men som tur är så var det bara lite puder som kom. Igår var det + grader och det var sol och takdropp. Idag är det med fara för livet att ta sig från huset till stallet och sticklingarna, detta slask som blev igår frös under natten:( Så nu vill jag ha ännu mera töväder och sol och vår och sommar och 20 grader varmt och....................................:))

  SvaraRadera
 2. Vem vill inte ha sommar och 20º varmt. Tänk att ta på sig shorts o linne o ta med kaffemuggen och gå en trädgårdsrunda....oh, ljuva tanke :)

  SvaraRadera
 3. Snö har vi men inte så mycket som hos er, tack och lov. Det skall visserligen komma mer under veckan som kommer men sååå mycket blir det nog inte ;-))
  Längtar efter våren, våren med stort V.
  Trevlig helg
  Birgitta

  SvaraRadera
 4. Vi har också skottat, Eijler har gjort gångar till jordkällaren, hönshuset och till växthuset. Det är lite mysigt att gå i dem. Som tunnlar nästan. gurkeva

  SvaraRadera
 5. Man kan göra gångar åt kissekatterna ochså och sen kan man låtsas att man har trädgårdsvandring *ler*

  SvaraRadera