fredag 5 november 2010

AllhelgonahelgenNu var det längesen jag skrev här. Trodde att jag skulle få tid och lust så snart trädgårdssäsongen var över men den verkar aldrig ta slut:)
Nu närmast så är det Julkvällen som går av stapeln den 15 november. Då får vi besök av Hälle Krukmakeri och dessutom ska alla som kommer, ta med sig ett smakprov från en läckerhet från det egna julbordet. Det är kul att se och smaka på andras julfavoriter.

Vad gör jag annars då?? ja, jag sitter och planerar programmet (Ångermanlandskretsens)för nästa år och aktiviteter för HIH-norr och däremellan så gör jag några klipp ute i rabatterna.
Jag har aldrig varit så förslöad som denna höst. Massor kvar att klippa ner men jag saknar lust...japp, så illa är det:))

4 kommentarer:

 1. Ja du, då kan vi ta varann i hand för jag är så in i norden förslöad just nu:) Brukar klippa ner alla Iris sibirica på hösten men inte ens det har jag gjort:( Det får snart bli ordning på kärringen här:) Planering inför nästa år är lite på gång men det är mest andra som planerar och jag noterar i vår almanacka;) Nu ser jag fram emot vår HIH träff i småland nästa helg det ska bli jättetrevligt:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Ska bli spännande att läsa om er träff...önskar jag kunde vara med men alla dessa mil sätter gräns för viljan:))

  SvaraRadera
 3. Bitte, jag tror din kropp håller på attt lagra energin till våren. Om den hålls innestängd hela vintern blir det en väldig fart när den blir fri. grukeva

  SvaraRadera
 4. Jadu Eva.. det kan, med andra ord, bli lite farligt till våren OM du har rätt:))

  SvaraRadera