söndag 26 juni 2011

Dagen är inte slut än..Vilken dag det varit. Just som jag hade grävt gropen till clematisen jag skulle plantera..hade äntligen kommit på var den skulle vara DÅ kom en störtskur. Ni vet sådär så det nästan gör ont av dropparna men regnet upphörde i ett nafs.

Tog upp mina färskpärer och njöt av dom tillsammans med sill och grönt. Det blev alltså en sen frukost men gott gott:)

Fick trevligt trädgårdsbesök och just när vi skulle gå en runda i trädgården så kom regnet tillbaks. Denna gången höll det på ett bra tag. Efter att vi fikat så beslöt vi att ta en runda trots regnet och paraplyer hämtades.
När vi fikat färdigt så slutade regnet...så nog har det varit blandat väder.

Nu har jag varit ute och planterat C.Paala. Den planteringen föranledde att rabatten behövde grävas ut och gissa vad - det finns plats för någon eller några växter till nu...va bra va :))Passar utmärkt eftersom jag beställt en ny pion fast den kommer ju inte förrän till hösten. Troligen så har jag hunnit plantera något annat där då men jag måste gräva ut pionrabatten på andra sidan och där kanske den nya får plats.

3 kommentarer:

 1. Vilken tur att du fick lite mer plats för nya växter:)) Trevligt besök är inte heller fel. Tur att ni fikade först:)) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 2. Mycket härlig bild du satt in här !!!!

  SvaraRadera
 3. Kicki. Det är min badvik. Känner du igen den:)

  Monne..Tänk om man inte kunde fixa mera plats..det vore grymmare än grymt. Vad skulle man då göra :))

  SvaraRadera