söndag 30 oktober 2011

Hösten får vänta

Hösten lär vara kvar ett tag till så jag visar några fler av dagliljorna istället. Detta är You Angel You. Jag var ut och googlade på den och vad snopen jag blev. En del bilder som var namnade med You Angel You, det var inte alls den för dom var dubbla och det ska hon inte vara. Jag är glad att min angel liknar bilden som jag beställde efter. I och för sig så hade jag hoppats (då) att den skulle vara mera rosa men nu är jag nöjd :)
Bela Lugosi behagade inte blomma i sommar men jag har flyttat henne till en bättre plats så nästa sommar kanske hon visar sina vackra blommor. Längtar tills hon blir en stor rugge med massor av blommor.
Denna älskar jag...jag har väl aldrig sagt det förut :)) H.Frosted wintage ruffles. Se bara så vacker hon är. Det var denna som grävlingen grävde sönder halva roten på. Kan bara hoppas att den bit som blev kvar ska klara sig och fortsätta att lyckliggöra mig..

9 kommentarer:

 1. Jag tyckte jag kände igen både namnet och blomman på Bella Lugosi så jag var tvungen att kolla mina inköpslistor. Och mycket riktigt, där fanns den med!
  Men jag har inget minne av att jag såg den blomma i somras. Måste därför gå tillbaka och leta bland mina bilder, men det tar lite längre tid.....

  SvaraRadera
 2. Vilka fina dagliljor.

  Jag har lite svårt att få de att
  Jag flyttar och delar men det finns flera som jag inte sett blomma.

  Ha det gott
  Gunilla

  SvaraRadera
 3. Nu har jag kollat alla mina bilder - men inte 17 hittade jag några bilder på Bella Lugosi inte! Däremot på en massa betydligt ljusare. Men...kan dom eventuellt vara ljusare!?

  SvaraRadera
 4. Underbara dagliljor Bitte! Om du vill vara säker på om en daglilja är "rätt" så gå in på http://db.tinkersgardens.com/ de brukar vara tillförlitliga. Enligt dem är 'You Angel You' fylld/dubbel. Jag tycker nog att din visar lite åt det hållet, har du haft den länge på samma planteringsplats? Om inte kan de vara orsaken till att den inte utvecklats ordentligt. Fl´åt att jag lägger mig i :( Kram/Monne

  SvaraRadera
 5. Fler vackra Dagliljor, härligt!
  Gillade nog den mörka bäst även om de andra 2 var fina.

  Trevlig kväll!

  SvaraRadera
 6. Susie..lite ljusare kan den tydligen vara. Det här är den enda blomma som min Bela har gett. Väntar på nästa sommar :))

  SvaraRadera
 7. Monne..den blir visst inte så ofta dubbel - vilken tur för mig som inte gillar dubbla:)och du..jag kan också se att min drar lite åt det dubbla. Låt oss hoppas att det aldrig blir mer än så:))

  SvaraRadera
 8. Gunilla o Helen..jag menar inte att strunta i er. Jag är jätteglad att ni skriver och framför allt, att någon vill kika på mina bilder :))

  Kram på er allesammans

  SvaraRadera
 9. Hvor er de smukke.
  Tak for kigget.

  SvaraRadera