tisdag 24 november 2009

Blandade bilder


Acer Negundo "Flamingo"

Jag sitter och tittar igenom Mina Bilder och inser att det är hög tid att sortera och namna bilderna. Det är så lätt att bara tömma kameran och och spara i nya mappar.
Varje gång som jag söker en speciell växt så får jag leta och leta. Jag "städar" rätt ofta bland mapparna men det resulterar i, att jag inte hittar alls sedan.
Sista sorteringen jag gjorde, då trodde jag att jag hittat ett bra mönster. Jag döpte mapparna efter växterna och samlade t.ex. alla dagliljor i en mapp, alla pioner i en mapp osv. Det är bara det, att när jag söker efter en bild från ett speciellt tillfälle, så vet jag inte vart jag ska söka.
Måste komma på en annan sorterings ordning.

Clematis Romantica tillsammans med Delphinium Magic fountain

Liljor..

Rödgula rabatten

Detta är lilla Pippipölen. Här hade vi sandlådan till barnbarnen men då dom blivit för gamla för den så gjorde jag detta lilla vatten till fåglar, fjärilar och bin. Den ser lite annorlunda ut nu.

4 kommentarer:

 1. Ljuvliga sommarbilder Bitte. Jag har samma problem med organisationen av bilder det är ett evigt bläddrande innan jag hittar vad jag ska:) Så fint och frodigt allt ser ut hos dig,tänk att om bara 5 månader börjar allt om igen:)))))

  SvaraRadera
 2. Åh, vad skönt det där lät ",,om BARA 5 månader". Det lät lite närmre så *ler*
  Men du..det är otroligt länge man får vänta.
  Nu ska jag sätta mig med tomtarna som måste bli klara tills torsdag.

  SvaraRadera
 3. I dag är det mindre än 1 månad kvar till vintersolståndet!!!!!!!

  SvaraRadera
 4. Eva..du är skön du. Du piggar verkligen upp mig *ler*

  SvaraRadera