söndag 29 november 2009

1:a AdventIdag är det första Advent och till all lycka så fick vi en centimeter snö för några dagar sedan. Inte är det så vackert som jag hade önskat, för då hade vi behövt få kanske en decimeter snö. Tänk så vackert det skulle varit då.

Nu lyser stakar och smågranar i fönstren och några tomtar har hittat sin plats. Jag brukar göra jul redan till första advent men denna gång har jag legat lågt. Kommer att plocka fram resten av tomtarna lite eftersom under veckan som kommer.
Jag vill ha jul hela december men direkt efter nyår så ska allt bort, för DÅ startar det nya året och då vill jag ha ljust och sen börjar odlingssäsongen.

5 kommentarer:

 1. Vilken vacker o julig grupp, har idag inhandlat ännu mer utebelysningar och hängt upp ute det blir så mysigt med ljus i mörkret för någon snö lär vi ju inte få här nere:)

  SvaraRadera
 2. Jag har ljusslingor i kartonger som har legat och väntat två år på att hängas upp ute i trädgården...men som aldrig blir uppsatta. Det enda som lyser är lamporna i rabatten ut mot vägen...men dom lyser året om *ler*
  Problemet är att vissa slingor har så kort sladd så den inte räcker in till kontakten och omformarna får ju inte vara ute.
  Du får visa bild på din upplysta trädgård, vetja :)

  SvaraRadera
 3. Suck, alla har julefint i utom vi. Under trappen i hallen står en 2-sits soffa på högkant. Räknas det som julpynt. (Den har rosa plychklädsel)

  SvaraRadera
 4. Varför står soffan på högkant? Ville du se om tomten hade gömt sig under den?

  SvaraRadera
 5. Nää, den är "över". Har skaffat nya soffor till tv-rummet och har inte bestämt om den rosa ska vara kvar.

  SvaraRadera