måndag 23 november 2009

Rosa Jul

Det var längesen jag gjorde en rosa jul men i år ska det bli så i ett av rummen.
Vi har fått en liten tjej som ska besöka oss ibland och hon vill ha rosa jul. Då måste jag naturligtvis göra henne till viljes…eller hur.


Det blir till att köpa en vit eller rosa liten gran. Vita och rosa vackra julgranskulor har jag redan. Det som saknas är rosa glitter och kanske en rosa stjärna till fönstret. Rosa hyacint i fusk måste det också bli. Det är kul att planera och sen får vi se vad det blir.

Inför varje jul bestämmer jag vilken färg julen ska ha. Det innebär att jag byter färg på dekorationen i granen, gardinerna och dukarna i det rum där granen står. I år har jag inte bestämt mig än men det kommer väl. Troligen blir det en röd jul, för jag har redan hängt upp de röda gardinerna. Det kan ju även bli guld eller silver som dominerar. Förr förra året hade jag frostad aprikos. Det var supersnyggt.

Nu har jag varit in till stan för att köpa glittret och det andra men det fanns inget sånt där maffigt rosa glitter...har dom slutat att tillverka sådana...
Granen blebv en vanlig grön men jag ska hänga på rosa kulor så blir den nog fin ändå. Lite tråkigt att inte hitta det jag hade tänkt mig men men, det får bli som det blir.

3 kommentarer:

  1. Vilken kul ide med olika färgteman på julen, synd att du inte har "Plantagen" i närheten för de har rosa granar:) Jag byter också lite färg emellanåt på julgranskulor och glitter men jag är alldeles för traditionell för att göra något extremt:) Göran är lite värre än mig "Det ska vara röda kulor" så det brukar bli "några" röda också*fniss*

    SvaraRadera
  2. Jadu, Kjell brukar allt protestera ibland men jag får som jag vil fniss

    SvaraRadera
  3. Julen ska väl vara grön och röd !!!!!!!!!!

    SvaraRadera