lördag 14 november 2009

Längtar till våren

Jag vet att det är dumt att längta till våren redan nu. Jag måste förlika mig med att det ska bli vinter först. Okej, jag kan njuta av vintern när snön kommit. Då först är det vinter.
Jag sorterar bort en massa dubletter bland sommarens bilder och tar bort sådana bilder som jag inte ens förstår varför jag fotat. Det är så min längtan efter våren poppat upp.

Tänk er när körsbärsträden blommar (vi har fem körsbärsträd)...och triloban

och syrenerna

och dillpionen

och Herrgårds- och den sibiriska pionen

5 kommentarer:

 1. Ja, du visst är man knäpp när man längtar så vansinnigt efter våren:) Men man kan inte hjälpa hur man är funtad. Vilka ljuvliga bilder du har lagt in Bitte man blir alldeles varm och jag kan nästan känna doften av syrenen:) Själv har jag suttit och "arkitektat" idag (läs min blogg) Göran jibbar till 18.00 och vädret är allt vad jag inte vill att det ska vara. Så man får roa sig så gott man kan. Thank God For Computers!!

  SvaraRadera
 2. Jag ska genast bege mig till Alenträdgård och se vad du håller på med *ler*

  SvaraRadera
 3. Våren kommer,,,så småningom

  SvaraRadera
 4. Det där med längtan är ett alldeles eget kapitel. Fina bilder på härliga pioner. Hoppas våren kommer snart ;-))
  Birgitta

  SvaraRadera
 5. Bitte... du måste hitta nåt annat att förströ dig med. Du kan få vårlängtans-deppresion annars. Njut av den härliga juletid som väntar oss.(inte i dag) Våren kommer snabare om man inte gräver ner sig i längtan. Sortera i skåpar och lådor, då brukar man hitta saker man inte visste fanns i ens hem. Titta igenom alla recept som ligger i högar, man kan undra varför i allvärden man inte lagar all dnna goda mat. Åk sen en sväng på affärn och gör en mumsig middag. Kan garantera att räcker året ut och lite till. Annars kan du få komma till mig och sortera krukor nån dag när det är sol. Då är det vårkänslor i växthuset.

  SvaraRadera